Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cikkek képes leírás: Így - Veszélyes [2. oldal]
részletek »

Cikkek: Így - Veszélyes [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Cikkek
Keresés
Találatok száma - 24 db
Így készül az energiaital házilag

Így készül az energiaital házilag

Az energiaitaloknak gyerekfogkrém ízük van, cukrosak, és sok bennük a mesterséges cucc. Van jobb és olcsóbb alternatíva, csak sajnos a benzinkutaknál és a boltokban nem árusítják, otthon kell elkészíteni. Egyszer megkérdeztem egy energiaitalokat gyártó cég vezetőjét, hogy miért van minden energiaitalnak gyerekfogkrém íze.

Így készül az őserdei energiaital

Így készül az őserdei energiaital

Matécserjékkel ülteti be egy vállalkozás az erdőirtások hatalmas foltjait az argentin dzsungelben. A környezetbarát, vegyszermentes gazdálkodással termesztett maté bogyójából egy egész Dél-Amerikában népszerű energiaital készül. A cég 60 ezer hektáron akarja pótolni az erdőt

Mozgásterápia-díjat kapott az energiaital

Mozgásterápia-díjat kapott az energiaital

A Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság (MOMOT) az idén exkluzív díjat adományozott azoknak, akik saját területükön kiemelkedő tevékenységet végeznek az egészség népszerűsítéséért. Az öt, 2013-ban díjazott mellett a MOMOT két terméket is díjazott; azok összetétele miatt. Ezek egyike a HELL energiaital-gyártó cég új generációs, szénhidrát, taurin és cukormentes üdítőitala.

Nem tesz józan­ná az energia­ital

Nem tesz józan­ná az energia­ital

Manapság népszerű az alkoholt különböző energiaitalokkal keverve fogyasztani. Az így kapott elegynek köszönhetően az italozók kevésbé érzik az alkohol hatását, azaz jóval józanabbak maradnak, egy új tanulmány szerint azonban mindez csupán illúzió.

Összefog két magyar cég, a Hell és a Bonbonetti

Összefog két magyar cég, a Hell és a Bonbonetti

Többek között a logisztika területén készül szoros együttműködésre a Bonbonetti csokoládégyár és az energiaitalokat gyártó Hell Energy. A magyar Bonbonetti csokoládégyár és az energiaital-gyártó Hell Energy megállapodást kötött terjesztési együttműködésre a legmagasabb szintű vevőkiszolgálás biztosítása érdekében - írja a két cég közös sajtóközleménye.

Túlpörgethet az energiaital

Túlpörgethet az energiaital

Az energiaitalok koffeintartalma igen széles skálán mozog, és akad olyan termék, amely 14 kólának megfelelő mennyiségű koffeint tartalmaz, ezt mégsem tüntetik fel a csomagolásán - nyilatkozta Dr. Roland Griffiths, a Johns Hopkins orvosa.

Veszélyes az energiaital alkohollal

Veszélyes az energiaital alkohollal

Veszélyes az energiaital alkohollal - Vajon melyik kevésbé káros: vodka-Red Bull fogyasztása mérsékelten (2-3 ital), rum-kóla fogyasztása, vagy más alkohol és Mountain Dew keverése? A három közül a Red Bull-ban található meg a legnagyobb mennyiségű koffein

Tuti menü