Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energiaitalok, A- K képes leírás - Energiaital.tlap.hu
részletek »

Energiaitalok, A- K - Energiaital.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Energiaitalok, A- K
Keresés
Találatok száma - 15 db
8 hour Energy Shot

8 hour Energy Shot

8 hour Energy Shot eredeti USA Receptúra alapján készült energiaital. Az 8 hour Energy Shot 60 mg C Vitamint tartalmaz, mely az ajánlott napi bevitel 75%-át fedezi. Az 8 hour Energy Shot 80 μg H-Vitamint tartalmaz, mely az ajánlott napi bevitel 160%-a.

9MM Energy Drink

9MM Energy Drink

Koffein és taurin tartalmú vitaminozott vegyes gyümölcs ízű szénsavas ital. Magas koffeintartalommal: 32mg/100ml. Megjelenésében eltér az eddigi energiaitaloktól. Követi az eddig jól megszokott dobozos formát, a kupakkal mégis egy teljesen új egyéniség született az energiaital világában. Ízében és összetételében a legmagasabb elvárásoknak felel meg a magyar és a nemzetközi piacon. Hat féle vitamint tartalmaz. Hőkezelt, ezért nem tartalmaz tartósítószereket. Az első könnyen visszazárható termék a kategóriájában. Ebből adódóan biztonságos, tisztán tartható és Egyedi. A terméken található kupak miatt higiénikus marad már a gyártás pillanatától, a felbontásáig! Felbontás után visszazárható! Az energiaital kupakja megakadályozza, hogy a fogyasztás ideje alatt nem kívánt dolgok jussanak az italodba! Fokozottan kreatív, tűz és robbanás veszélyes csapatunk nap mint nap azon fáradozik, hogy új ötletekkel bombázzák a 9MM rajongói táborát.

Adrenalin Power Energy Drink

Adrenalin Power Energy Drink

Termékek - Adrenalin Power Energy Drink fémdobozban: Tutti-Frutti ízű szénsavas üdítőital 6 vitaminnal, koffeinnel és taurinnal. Adrenalin Light Power Energy Drink fémdobozban: Tutti-Frutti ízű szénsavas üdítőital 4 vitaminnal, koffeinnel, taurinnal és édesítőszerrel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

American Dream

American Dream

American Dream Power Energy Drink - Új márka ébredt! Az American Dream új, magával ragadó érzést ad. Az új energiaital gondosan kiválasztott revitalizáló és frissítő összetevői hatékonyak mind fizikai, mind mentális igénybevételnél.

Bio Power Energy Drink

Bio Power Energy Drink

Bio Power Energy Drink - Természetes Koffeint tartalmaz, mely hosszabb ideig szolgáltat energiát, mint a mesterséges koffein, amely általában a hagyományos energiaitalokban megtalálható. Bio Guarana kivonatot tartalmaz, mely természetes energizáló gyógynövény.

Bios Life Smart Energy

Bios Life Smart Energy

A Bios Life Smart Energy energiaitalt a világ egyik piacvezető gyógyhatású étrend kiegészítőket gyártó cége, a Unicity International alkotta meg. A több éves szakmai tapasztalat és a táplálkozástudományi vizsgálatok a biztosítékai annak, hogy a Bios Life E egy világszínvonalú termék, amely képes javítani életminőségünkön.

Blitz

Blitz

Blitz Energizer mindenkit levesz a lábáról, aki kipróbálta. A Blitz energia töltettől erősebbnek, frissebbnek fogod magad érezni semmi idő alatt, miközben fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és anti-oxidánsokat tartalmaz. Ráadásul finom is!.

Bomba

Bomba

A Bomba energiaital különleges összetételéből kifolyólag plusz energiát juttat az emberi szervezetbe, ami különösen hasznos fokozott fizikai illetve szellemi igénybevétel esetén. A B! taurint, koffeint, valamint nélkülözhetetlen vitaminokat és szénhidrátokat tartalmaz.

Dracula Drink

Dracula Drink

Dracula Drink Energiaital - A vér ereje! - A termék tutti-frutti ízesítéssel készült. Igen jó minőségben kerül gyártásra, illatában és ízében kellemes, a konkurenciával nem összetéveszthető és kiváló minőségű.Csomagolását tekintve azonban eltérő, nem fém konzervdobozban, hanem higiénikus, visszazárható PET palackban kerül csomagolásra. Forrás: Róna Üdítőitalok

Hirdetés
Dynami:T

Dynami:T

A Dynami:T-ra szükséged van! Dynami:t - Azonnali hatás. A legjobb hűtve. Ha extra energiára vágysz a mindennapokban! Ha maximálisan jól szeretnéd érezni magad a bőrödben! Mikor Dynami:T energia italt fogyasztasz rövid időn belül aktiválódik a benned lévő energia és érzed a robbanást az egész testedben

Flash Power

Flash Power

A Flash Power folyamatosan bővülő termékskálával próbálja az igényeket maximálisan kielégíteni, kezdve a vérpezsdítő energia itallal, a hozzáadott cukrot nem tartalmazó egyedi gyümölcs italokon keresztül, a tartósítószereket valamint íz fokozókat nem tartalmazó, különleges zamatú ice teákig.

Full Life One

Full Life One

Full Life One energiaital - Teljesen természetes, biztonságos és szerves energiafokozó készítmény. Éberségnövelő. Anti-oxidatív táplálkozás. Fogyasztása elősegíti a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok gyors felvételét, illetve tartalmaz Citrin K-t, Panax Ginseng-et (ázsiai ginsenget) és Resveratrolt.

Hell

Hell

A Hell energiaital - Magyarország piacvezető energiaitala 2006-ban született, először Magyarországon került bevezetésre, ma már a világ 16 országában kapható. A HELL energiaital szponzorációs megállapodást kötött a AT∓mp;mp;mp;mp;mp;Williams-szel, így a márka megjelenik a világ legnépszerűbb autóverseny-sorozatába.

Jack! Energy Drink

Jack! Energy Drink

JACK! Energy Drink magas koffeintartalmú, alkoholmentes tutti-frutti ízesítésű szénsavas ital, cukorral és édesítőszerrel. Magas Koffein- és taurintartalma miatt elősegíti az ébrenlétet. Összetétele miatt csak korlátozott mennyiségben fogyasztható.

Kineto Natural Body Power

Kineto Natural Body Power

Kineto Natural Body Power - Az intelligens energiaital. A Kineto az első természetes alapú , egészséges energiaital, amelyet speciálisan a fizikai aktivitáshoz fejlesztettek ki, 2005 végén mutatták be és azóta a WellStar adatai szerint több, mint 1 millió palackkal adtak el belőle.

Tuti menü