Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórum - Teszt - Blog - Könyv képes leírás - Energiaital.tlap.hu
részletek »

Fórum - Teszt - Blog - Könyv - Energiaital.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Fórum - Teszt - Blog - Könyv
Keresés
Találatok száma - 8 db
A nagy energiaital teszt

A nagy energiaital teszt

Halálos betépés, szörppor, olcsó borotvaszesz. Az Index tényleg mindenre elszánt tesztcsapata széleset merített a hazai piacon kapható energiaitalok közül, majd kíméletlen elemzésnek vetette alá a borzongató ízű folyadékokat.

A nagy energiaital teszt: Az összegzés

A nagy energiaital teszt: Az összegzés

Végére értem tehát a gyűjteményemben megtalálható összesen 42 márkanév alatti, közel 70 dobozt magában foglaló energiaital bemutatásának. A teszt legvégére pedig ígértem egy zárórészt, melyben tapasztalataimat összegezném. Nos, íme, ez a bejegyzés lenne az.

Az energiaitalok kémiája

Az energiaitalok kémiája

Az energiaitalok összetételükben nagyon hasonlítanak egymásra. Működési mechanizmusuk tulajdonképpen a Coca-Colához hasonlítható, lórúgásnyi cukor (általában a szőlőcukor) és a koffein tekinthető a két aktív összetevőnek, vagyis a gyorsan felszívódó cukor és koffein kettős élénkítő hatásában rejlik.

Energiaital-teszte

Energiaital-teszte

Várható volt, hogy az energiaital gyártók nem fogják könnyen lenyelni a plusz adót, és lépni fognak valamit annak érdekében, hogy megtalálják a kiskapukat. A Hell az első gyártó aki ezt megtette. New Generation néven dobja piacra hamarosan legújabb termékét a Hell, Magyarország legnépszerűbb energiaital gyártója.

Energiaitalok

Energiaitalok

Mielőtt belekezdenék az Erdélyben gyűjtött energiaitalok tesztelésébe, következzen egy különlegesség gyűjtőknek. Ez pedig egy cukormentes, cseresznyés ízű light kóla. Kicsit cukormentesen édeskés és a cseresznye annyira nem is érezhető, de mégiscsak finom. Szerencsére a kóla íz sem erős benne, sőt nagyon gyenge. Összességében, nagyon 'lágy' íze van. Egy energiaiatal ilyen ízzel jobb besorolást is kaphatna, de beszerezhetősege, ára és kóla 'léte' miatt gyűjtőknek ajánlom...

Kávé, Tea, Energiaital

Kávé, Tea, Energiaital

Kávé, Tea, Energiaital fórum a PC Dome játékmagazin honlapján. Részlet: Lehet kapni neten Monster hitmant. 89 ml-es koncentrátum kis műanyagflakonban. Meg Red bull energy shot-ot is 60 ml-esben szépen magyarosított energia bikarugás cimkével.

Mit gondoltok az energiaitalokról

Mit gondoltok az energiaitalokról

Mit gondoltok az energiaitalokról SG Fórum - energiaitalok. Idézet: nekem most a favorit a Playboy Energy Drink. Ittatok már? Én nemrég próbáltam és leragadtam ennél. A múltkor találkoztam egy hostessel, elég jó csaj volt, aztán néztem, hogy fent van honlapon

Nagy energiaital teszt

Nagy energiaital teszt

A nagy energiaital teszt a mefiblogon. A top megamárkák: Red Bull: Szárnyakat ad. - Bomba. Középkategória: Burn, Hell, Lejjebb: Blue Bear, Green 'toi-toi' Fitt, Mixxed Up. A bejegyzéshez érkezett kommenteket olvashatod a lap alján, amiket RSS csatornán is követhetsz.

Tuti menü