Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energiaital linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Energiaital képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
10 milliárdos az energiaital piac

10 milliárdos az energiaital piac

Az energiaital kiskereskedelmi forgalma értékben 31, mennyiségben 42 százalékkal bővült, egyik évről a másikra. Az energiaital a válságnak ellenálló kategóriák közé tartozik. Éves forgalma immár meghaladta a 10 milliárd forintot, a Nielsen 2008 március-2009 februári adatai alapján

8 hour Energy Shot

8 hour Energy Shot

8 hour Energy Shot eredeti USA Receptúra alapján készült energiaital. Az 8 hour Energy Shot 60 mg C Vitamint tartalmaz, mely az ajánlott napi bevitel 75%-át fedezi. Az 8 hour Energy Shot 80 μg H-Vitamint tartalmaz, mely az ajánlott napi bevitel 160%-a.

9MM Energy Drink

9MM Energy Drink

Koffein és taurin tartalmú vitaminozott vegyes gyümölcs ízű szénsavas ital. Magas koffeintartalommal: 32mg/100ml. Megjelenésében eltér az eddigi energiaitaloktól. Követi az eddig jól megszokott dobozos formát, a kupakkal mégis egy teljesen új egyéniség született az energiaital világában. Ízében és összetételében a legmagasabb elvárásoknak felel meg a magyar és a nemzetközi piacon. Hat féle vitamint tartalmaz. Hőkezelt, ezért nem tartalmaz tartósítószereket. Az első könnyen visszazárható termék a kategóriájában. Ebből adódóan biztonságos, tisztán tartható és Egyedi. A terméken található kupak miatt higiénikus marad már a gyártás pillanatától, a felbontásáig! Felbontás után visszazárható! Az energiaital kupakja megakadályozza, hogy a fogyasztás ideje alatt nem kívánt dolgok jussanak az italodba! Fokozottan kreatív, tűz és robbanás veszélyes csapatunk nap mint nap azon fáradozik, hogy új ötletekkel bombázzák a 9MM rajongói táborát.

A nagy energiaital teszt

A nagy energiaital teszt

Halálos betépés, szörppor, olcsó borotvaszesz. Az Index tényleg mindenre elszánt tesztcsapata széleset merített a hazai piacon kapható energiaitalok közül, majd kíméletlen elemzésnek vetette alá a borzongató ízű folyadékokat.

A nagy energiaital teszt: Az összegzés

A nagy energiaital teszt: Az összegzés

Végére értem tehát a gyűjteményemben megtalálható összesen 42 márkanév alatti, közel 70 dobozt magában foglaló energiaital bemutatásának. A teszt legvégére pedig ígértem egy zárórészt, melyben tapasztalataimat összegezném. Nos, íme, ez a bejegyzés lenne az.

A nátrium szerepe a sportitalokban

A nátrium szerepe a sportitalokban

A hidratáltság fontos része egészségünknek és jóllétünknek. Már kevés testfolyadék elvesztése is okozhat fejfájást, koncentrálóképesség gyengülést, megnőtt reakcióidőt, és levertséget, valamint gyengítheti a sportteljesítményt. Az italok, beleértve azokat, amelyek nátriumot tartalmaznak, segíthetnek helyreállítani és fenntartani folyadékegyensúlyunkat.

A vesék halálos ellensége: energiaital plusz alkohol

A vesék halálos ellensége: energiaital plusz alkohol

Számos tanulmány foglalkozott már az energiaitalokkal, azok vélt hasznával vagy esetleges veszélyeivel, és bár sok a bizonytalanság, egy mégis biztos: a vesebetegeknek szigorúan kerülniük kell ezt az élelmiszert! Egy 17 éves fiú majdnem meghalt az alkoholos energiaitaltól - számoltak be a lapok pár hónapja a szokatlan esetről. A német fiú összesen három liter energiaitalt és egy liter vodkát ivott meg, emiatt átmenetileg teljesen leállt a fiú veseműködése. A kamaszt tíz napig kezelték kórházban akut veseelégtelenséggel. Tettét azzal indokolta, hogy az iskolai 100 méteres futóversenyre szerette volna felfokozni a teljesítőképességét. Az ital elfogyasztása után azonban hamarosan hányni kezdett, valamint émelygést és erős szédülést érzett, és a mentők azonnal a kórházba szállították...

Adrenalin Power Energy Drink

Adrenalin Power Energy Drink

Termékek - Adrenalin Power Energy Drink fémdobozban: Tutti-Frutti ízű szénsavas üdítőital 6 vitaminnal, koffeinnel és taurinnal. Adrenalin Light Power Energy Drink fémdobozban: Tutti-Frutti ízű szénsavas üdítőital 4 vitaminnal, koffeinnel, taurinnal és édesítőszerrel. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Aggasztó eredménnyel zárult az vizsgáló elemzés

Aggasztó eredménnyel zárult az vizsgáló elemzés

Az országos tiszti főorvos szerint 'aggodalomra adhat okot', hogy Magyarországon két hónap alatt 123 embernél idézett elő rosszullétet, illetve kellemetlen testi tüneteket az energiaital-fogyasztás - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat pénteken az MTI-vel.

Hirdetés
American Dream

American Dream

American Dream Power Energy Drink - Új márka ébredt! Az American Dream új, magával ragadó érzést ad. Az új energiaital gondosan kiválasztott revitalizáló és frissítő összetevői hatékonyak mind fizikai, mind mentális igénybevételnél.

Anyu szerint kikészíti a gyomromat

Anyu szerint kikészíti a gyomromat

Energiaitalok fogyasztása miatt egyre több iskolás gyerek panaszkodik mellkasi fájdalomról, fejfájásról és kialvatlanságról. Már tízévesek is fogyasztják a magas koffeintartalmú italokat, nem tudva, hogy a fejlődő szervezetükre nagyon veszélyes lehet, ha rászoknak. Az ügy súlyát az is bizonyítja, hogy az üdítő a Győr Városi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum kiadványában, mint aktuális függőséggel kapcsolatos probléma szerepel.

Az energiaital hatásai: Ártalmas a szívre és a szervezetre?

Az energiaital hatásai: Ártalmas a szívre és a szervezetre?

Az úgynevezett energiaitalok fogyasztásával szervezetünk terhelhetőségét akarjuk növelni. A hatás hosszú távon azonban inkább negatív és káros: az energiaitalok ártalmasak lehetnek a szív- és érrendszerre - vélik a szakértők. Veszélyes hatások - Kinek nem ajánlott az energiaital? Van, amikor egyszerűen sok a jóból: a szív- és érrendszeri panaszokkal együtt élőknek ajánlatos messze elkerülni az energiaitalokat, s mindenki másnak is csak mértékkel fogyasztani. A koffeinben gazdag innivaló - amely sok esetben még számos élénkítő hatású anyagot tartalmaz - jelentősen növeli a vérnyomást és emeli a pulzusszámot - figyelmeztet a Német Belgyógyászok Szakszövetsége.

Az energiaital megerőszakolja a szívet

Az energiaital megerőszakolja a szívet

Először sikerült MRI-felvételekkel is igazolni, hogy az energiaitalok erőszakosan beavatkoznak a szív működésébe. Ma már itthon is energiaitalt reggelizik a 10-14 év közöttiek ötöde. A németországi Bonni Egyetem kutatói 18 felnőtt szívét (15 férfiét és 3 nőét, átlagéletkoruk 27,5 év volt) vizsgálták szív-MRI-vel energiaital fogyasztása előtt, majd egy órával a serkentőszer bevitele után. A vizsgálatban a résztvevőknek egy doboz energiaitalt adtak, amely 100 milliliterenként vagy 32 milligramm koffeint, vagy 400 milligramm taurint tartalmazott. A taurin egy aminosav, amely támogatja az idegrendszer fejlődését, szabályozza a sejtek víz- és ásványisó-háztartását, valamint egyes tanulmányok szerint atlétáknál nagy dózisban fokozza a teljesítményt...

Az energiaitalok egészségesek?

Az energiaitalok egészségesek?

A nagyhírű energiaitalok multimilliárdos üzletté váltak az elmúlt néhány évben a kiterjedt fogyasztói kör által, ami legfőképp atlétákból, tinédzserekből és fiatal felnőttekből áll. Amíg egyes atléták teljesítményfokozásra használják ezeket, addig elsődlegesen a kamaszok és a fiatal felnőttek arra, hogy lépést tudjanak tartani a mai világgal, melyen az iskolát, a sportot, az iskolán kívüli tevékenységeket, a munkát, és a közösségi tevékenységeket értem.

Az energiaitalok kémiája

Az energiaitalok kémiája

Az energiaitalok összetételükben nagyon hasonlítanak egymásra. Működési mechanizmusuk tulajdonképpen a Coca-Colához hasonlítható, lórúgásnyi cukor (általában a szőlőcukor) és a koffein tekinthető a két aktív összetevőnek, vagyis a gyorsan felszívódó cukor és koffein kettős élénkítő hatásában rejlik.

Az energiaitalok kezelhetetlenné teszik az iskolásokat

Az energiaitalok kezelhetetlenné teszik az iskolásokat

A túl sok koffeint tartalmazó energiaital fogyasztása miatt egyre több iskolás gyerek mellkasi fájdalomról, fejfájásról és kialvatlanságról panaszkodik - figyelmeztetnek brit szervezetek. Az energiaitalok mellékhatása az osztályteremben is megmutatkozik: a tanárok egyre nehezebben tudják kezelni a rosszalkodó, hiperaktív diákokat.

Béres - Vitalin multivitamin pezsgőtabletta

Béres - Vitalin multivitamin pezsgőtabletta

Vitalin multivitamin pezsgőtabletta - Napi 1 narancsízű multivitamin pezsgőtabletta hozzájárul a felnőttek napi vitaminszükségletének fedezéséhez. A narancsízű multivitamin pezsgőtabletta fogyasztása elsősorban fokozott szellemi és fizikai igénybevétel esetén, szigorú diéta és vegetáriánus étrend kiegészítésére ajánlott.

Tuti menü