Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Energiaital linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bio - Energiaital [2. oldal]
részletek »

Energiaital képes leírás: Bio - Energiaital [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 80 db
Bio italok

Bio italok

Engedje meg, hogy egy pár szóval bemutassuk online bioboltunkat. Vásárlói felületünket igyekeztünk a lehető legfelhasználóbarátabb módon felépíteni, hogy Önnek ne okozzon gondot a vásárlás. Több fő- és alkategóriát hoztunk létre, amin belül Ön akár márkánként is csoportosíthatja a termékeket.

Bio Noni Juice

Bio Noni Juice

A Wellness Webáruházban olyan termékek közül válogathat, amelyek az Ön otthonába csempészik a wellness élményét, mindennapos használatuk elősegítik a test és lélek harmóniájának megteremtését, a wellness érzés átélését. Célunk az egészségmegőrző, szépségápolási termékek, magyar bio- és natúr kozmetikumok elérhető áron való terjesztése mellett a wellness életmód bemutatása.

Bio Power Energy Drink

Bio Power Energy Drink

Bio Power Energy Drink - Természetes Koffeint tartalmaz, mely hosszabb ideig szolgáltat energiát, mint a mesterséges koffein, amely általában a hagyományos energiaitalokban megtalálható. Bio Guarana kivonatot tartalmaz, mely természetes energizáló gyógynövény.

Bios Life Smart Energy

Bios Life Smart Energy

A Bios Life Smart Energy energiaitalt a világ egyik piacvezető gyógyhatású étrend kiegészítőket gyártó cége, a Unicity International alkotta meg. A több éves szakmai tapasztalat és a táplálkozástudományi vizsgálatok a biztosítékai annak, hogy a Bios Life E egy világszínvonalú termék, amely képes javítani életminőségünkön.

Blitz

Blitz

Blitz Energizer mindenkit levesz a lábáról, aki kipróbálta. A Blitz energia töltettől erősebbnek, frissebbnek fogod magad érezni semmi idő alatt, miközben fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és anti-oxidánsokat tartalmaz. Ráadásul finom is!.

Bomba

Bomba

A Bomba energiaital különleges összetételéből kifolyólag plusz energiát juttat az emberi szervezetbe, ami különösen hasznos fokozott fizikai illetve szellemi igénybevétel esetén. A B! taurint, koffeint, valamint nélkülözhetetlen vitaminokat és szénhidrátokat tartalmaz.

CBA Webáruház

CBA Webáruház

CBA Webáruház energiaital termékei: Bomba 320 energiaital cukormentes, Bomba energiaital, Gatorade lemon, Gatorade raspberry, Hell energiaital, Kalaschnikow energiaital, Red Bull energiaital, Red Bull energiaital cukormentes, Spirite energiaital can.

Decathlon

Decathlon

Decathlon - Energiabevitel - Energia teljesítménynöveléshez - Egészség Felfedezés. Termékek: Hydra citromos energiaital, Hydra narancsos energiaital, Hydra almaízű energiaital - folyadék, Hydra citromos energiaital - por, Energiazselé citrus - zselé stb.

Dracula Drink

Dracula Drink

Dracula Drink Energiaital - A vér ereje! - A termék tutti-frutti ízesítéssel készült. Igen jó minőségben kerül gyártásra, illatában és ízében kellemes, a konkurenciával nem összetéveszthető és kiváló minőségű.Csomagolását tekintve azonban eltérő, nem fém konzervdobozban, hanem higiénikus, visszazárható PET palackban kerül csomagolásra. Forrás: Róna Üdítőitalok

Hirdetés
Dynami:T

Dynami:T

A Dynami:T-ra szükséged van! Dynami:t - Azonnali hatás. A legjobb hűtve. Ha extra energiára vágysz a mindennapokban! Ha maximálisan jól szeretnéd érezni magad a bőrödben! Mikor Dynami:T energia italt fogyasztasz rövid időn belül aktiválódik a benned lévő energia és érzed a robbanást az egész testedben

Egyre többen kerülnek kórházba miatta

Egyre többen kerülnek kórházba miatta

A 2005 és 2009 közötti időszakban több mint tízszeresére nőtt az energiaitalokhoz köthető sürgősségi ellátást igénylő esetek száma. Az energiaitalokat gyártó cégek tiltakoznak a statisztikák ellen, mondván, hogy noha az összes sürgősségi ellátásnak csak 1 százalékát teszik ki azok az esetek, melyek energiaital fogyasztáshoz köthetők, mégis ezek veszélyére próbálja felhívni a figyelmet a kutatás.

Energiaital - tényleg használ?

Energiaital - tényleg használ?

Az energiaitalok divatba jöttekor úgy gondolták, hogy az elvesztett energiát fogja pótolni. Azonban mára egészen megváltozott a szerepük. Minden nagyobb buli elengedhetetlen kelléke, tulajdonképpen buli italként fogyasztjuk. Az energiaitalok összetételükben nagyon hasonlítanak egymásra. Tulajdonképpen alap dolog a cukor és a koffein. Ez az alapja minden egyes energiabombának. Megjelentek azonban a cukormentes energiaitalok is. Ami körülbelül a só mentes só szerepét tölti be. Ugyanis az energiaitalok hatóanyaga pont a gyorsan felszívódó cukor és koffein együttes hatásában van.

Energiaital a Wikipédiában

Energiaital a Wikipédiában

Az energiaital olyan üdítőital, amely egy bizonyos ideig fokozza az emberi szervezet anyagcseréjét, az ébrenlétet és a teljesítőképességet. Az energiaitalok forgalmazásához a legtöbb országban az élelmiszeripari hatóság egyszerű engedélye szükséges. Vannak azonban olyan országok is, ahol az energiaitalok normál italként történő fogalmazása, értékesítése tilos...

Energiaital miatt halhatott meg három fiatal

Energiaital miatt halhatott meg három fiatal

Energiaital miatt halhatott meg három fiatal - Egy népszerű energiaital okozhatta 2003 óta három kanadai fiatal halálát - közölte a kanadai egészségügyi minisztérium jelentésére hivatkozva vasárnap internetes kiadásában a The Toronto Star.

Energiaital-fogyasztás maradandó következményei

Energiaital-fogyasztás maradandó következményei

Az elmúlt negyedévben hatvanhat fiatalt kellett egészségügyi ellátásban részesíteni energiaital-fogyasztással összefüggő 'esemény' miatt, kettejüknél, maradandó következményként, magas vérnyomás alakult ki - derül ki az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) legfrissebb összegzéséből.

Energiaital-koktélok

Energiaital-koktélok

A legjobb koktél receptek egy helyen. Könnyű és ütős, tejszínes és rétegzett koktélok, kávék, meleg italok, nemzeti és ünnepi koktélok. Az oldalon 30 darab Energiaital koktél található. Például: Banános-datolyás energiaital, Energiabomba, Energiakoktél, Erőkoktél.

Energiaital-teszte

Energiaital-teszte

Várható volt, hogy az energiaital gyártók nem fogják könnyen lenyelni a plusz adót, és lépni fognak valamit annak érdekében, hogy megtalálják a kiskapukat. A Hell az első gyártó aki ezt megtette. New Generation néven dobja piacra hamarosan legújabb termékét a Hell, Magyarország legnépszerűbb energiaital gyártója.

Tuti menü