Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Koktélok képes leírás - Energiaital.tlap.hu
részletek »

Koktélok - Energiaital.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Koktélok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Energiaital-koktélok

Energiaital-koktélok

A legjobb koktél receptek egy helyen. Könnyű és ütős, tejszínes és rétegzett koktélok, kávék, meleg italok, nemzeti és ünnepi koktélok. Az oldalon 30 darab Energiaital koktél található. Például: Banános-datolyás energiaital, Energiabomba, Energiakoktél, Erőkoktél.

Fit Konyha

Fit Konyha

A Fit Konyha sorozatban meg szeretném ismertetni veletek azokat a finomságokat, amik segíteni fognak a cél elérésében. Többet nem is kerülgetem a mai turmixot - nézzünk elsőként egy olyan finomságot, ami egy igencsak kellemes módja annak, hogy egy kis plussz energiát szerezzünk.

Holy Bucket Koktél

Holy Bucket Koktél

Holy Bucket koktél recept: Jégkockák, energiaital, pezsgő, vodka, narancs. A koktél elkészítéséhez egy kisebb vödröt, kb 1.5 literes tálat használjunk. Töltsünk jeget a vödörbe, majd öntsünk rá fél liter (2 doboz) energiaitalt, fél üveg pezsgőt - Folytatás a honlapon

Rock&Roll koktél

Rock&Roll koktél

Italozók kollektívája: Rövid italok, brandyk, rumok,ginek - Rock&ll koktél - Hozzávalók: vodka, körtepálinka, fehérbor (ízlés szerint édes vagy száraz), energiaital. Elkészítés: Az italt korsóban szolgáljuk föl. A rövid italokat a borral összeöntjük, majd az energiaitallal felöntjük. Szívószállal fogyasztjuk.

Vodka Red Bull (videó)

Vodka Red Bull (videó)

Vodka Red Bull energiaital koktél (videó) - Mixertanfolyam - 53. rész. A Mixertanfolyam sorozatban, most egy energiaital alapú koktél elkészítését követhetjük figyelemmel, amit mi magunk is könnyedén elkészíthetünk ünnepekkor vagy akár egy jó buli alkalmával is.

Tuti menü