Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sport és Bioital képes leírás - Energiaital.tlap.hu
részletek »

Sport és Bioital - Energiaital.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: energiaital.tlap.hu » Sport és Bioital
Keresés
Találatok száma - 6 db
A nátrium szerepe a sportitalokban

A nátrium szerepe a sportitalokban

A hidratáltság fontos része egészségünknek és jóllétünknek. Már kevés testfolyadék elvesztése is okozhat fejfájást, koncentrálóképesség gyengülést, megnőtt reakcióidőt, és levertséget, valamint gyengítheti a sportteljesítményt. Az italok, beleértve azokat, amelyek nátriumot tartalmaznak, segíthetnek helyreállítani és fenntartani folyadékegyensúlyunkat.

Bio italok

Bio italok

Engedje meg, hogy egy pár szóval bemutassuk online bioboltunkat. Vásárlói felületünket igyekeztünk a lehető legfelhasználóbarátabb módon felépíteni, hogy Önnek ne okozzon gondot a vásárlás. Több fő- és alkategóriát hoztunk létre, amin belül Ön akár márkánként is csoportosíthatja a termékeket.

Bio Noni Juice

Bio Noni Juice

A Wellness Webáruházban olyan termékek közül válogathat, amelyek az Ön otthonába csempészik a wellness élményét, mindennapos használatuk elősegítik a test és lélek harmóniájának megteremtését, a wellness érzés átélését. Célunk az egészségmegőrző, szépségápolási termékek, magyar bio- és natúr kozmetikumok elérhető áron való terjesztése mellett a wellness életmód bemutatása.

Herbalife H3O izotóniás sportital

Herbalife H3O izotóniás sportital

Hozza ki a maximumot magából a Herbalife termékeivel! Fogyni vágyók, sportolók, és az egészséges táplálkozás hívei részére ajánlott táplálékkiegészítők természetes anyagokból. Herbalife H3O izotóniás sportital - A táplálkozástudományi szakemberek által kifejlesztett H3O Pro egy izotóniás ital, mely garantáltan frissen tart, és segít a jobb teljesítmény elérésében bármelyik sportágban.

Slimmi zsírégető sportital

Slimmi zsírégető sportital

A Slimmi L-karnitin frissítő italokat edzés előtt fél órával és edzés közben javallott fogyasztani, így biztosítható az edzés közben elveszített folyadék pótlása is. Napi ajánlott mennyisége 1-2 üveg, mellyel teljes mértékben fedezhető. Slimmi zsírégető sportital a Vital Trade Kft.terméke.

Squeezy Sportitalok

Squeezy Sportitalok

Squeezy Sportitalok többféle ízben - Citrom ízű: Könnyű kezelhetőség, a porállagú termékekkel ellentétben pormentesen hígítható. Exotic ízű - A nátrium és a kálium fejleszti az izmokat. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot.

Tuti menü